Federovici&co., nicio reacție la marșul moldovenilor care cer autostradă? Nu de aici primiți voturi?

Că liberalii sunt ipocriți și fac miting auto pentru o autostradă pe care puteau măcar să o înceapă, măcar să facă studiile de fezabilitate când au fost la guvernare, este una, dar ca tu ditamai PSD-ul aflat la guvernare să nu ai nicio reacție pe plan local, să nu dai un semn de viață pe acest subiect e … gafă mare de comunicare și trădează lipsa de interes pentru regiune.

Cum Dumnezeu să nu spui nici măcar un cuvânt despre subiectul unei autostrăzi care să conecteze Moldova de Ardeal sau București?

Sâmbătă, în ziua mitingului auto organizat de PNL, pesediștii au trimis un comunicat că o susțin pe Dăncilă în funcția de premier. Așa, și? Care e noutatea? Bravo vouă! E guvernul vostru, doar nu vă așteptați să dea PNL comunicat că o susține pe Dăncilă premier până la alegerile din 20-20, nu? 🙂

 



Doamna senator Doina Federovici este vicepreședinte PSD la nivel regional. Sute de oameni din această regiune au plecat la București sâmbătă, nu pentru cumpărături, nu să meargă în mall sau la vreun concert, ci să strige disperați că s-au săturat de sărăcie, s-au săturat să fie ignorați de cei care le-au cerut votul în urmă cu un an și câteva luni și cât de multe voturi le-au dat atunci.

Chiar dacă mulți dintre cei care erau la miting erau înregimentați în PNL tot moldoveni sunt, tot botoșăneni, ieșeni, suceveni, nemțeni, băcăuani sau valsluieni. Sunt, poate, rudele ori angajații sau patronii noștri, sunt ai noștri care cereau ceva pentru noi toți.

Nu se poate totuși să tratezi cu atât de multă indiferență, atât de multă superioritate și poate chiar sictir o regiune întreagă, atât de mulți români.

 



 

Firesc pentru 2018, pentru că serbăm și Centenarul Marii Uniri, pentru că sunt 29 de ani de la Revoluție, ca reprezentanții Puterii, ca PSD, ca liderii acestui partid să trimită măcar un comunicat de presă în care să îi acuze de orice vroiau ei pe liberali, dar să spună ce se întâmplă efectiv cu proiectele de autostrăzi din regiunea Moldovei.

Stimați pesediști, sunteți la Putere, aveți banii și decizia în brațe. Voi puteți acum să luați o decizie, nu alt partid, nu alți politicieni, voi. Iar voi nu faceți nimic pentru acest domeniu vital Moldovei.

La alegerile din 20-20 ce veți spune? De ce nu avem autostradă după patru ani de guvernare PSD(de fapt 7 ani în 2012-2020)?

Credeți că îi mai puteți prosti pe alegători și la următoarele alegeri?

Bogdan CALINIUC