Moment penibil pentru PNL și Flutur de 1 Iunie. Gestul care a stârnit indignarea botoșănenilor

0

Liberalii botoșăneni nu mai ies din pasa proastă începută încă de la ultimele alegeri parlamentare și continuă să facă orice pentru ca PNL la Botoșani să rămână jos în sondaje și să nu fie acea alternativă la actuala Putere.

După conferințele și comunicatele de presă în care liderul PNL, senatorul Costel Șoptică, doar mimează opoziția și aproape că transmite bezele pesediștilor botoșăneni, a venit rândul lui Cătălin Flutur și a celor apropiați lui să dea cu bâta în baltă.

1 Iunie, ziua copiilor, zi în care niciun părinte normal la cap nu vrea să vadă politică în jurul celor mici, a fost ziua în care Flutur și cei din jurul lui au vrut musai să arate că și ei pot să fie penibili. 

 

 

 

loading…

 

Nu știu dacă Flutur a decis asta, dacă doar a aprobat sau poate nici nu a știut, însă nici nu a oprit.

Primarul Flutur, cel mai important vector de imagine al PNL la Botoșani, a decis să impresioneze botoșănenii printr-o plimbare pe Pietonalul Unirii alături de unul dintre fiii săi și ținându-și de mânuță nepoțelul. Imagine perfectă pentru un politician pentru 1 Iunie. Ba la un moment dat, primarul Flutur a luat o păpușă în mână, a mers și a salutat mai mulți copii și a vorbit cu părinții acestora. A vorbit chiar și cu fetița mea, a vorbit cu soția mea și cu mine.

Marea problemă a momentului și detaliul care provoacă indignarea și greața oricărui om normal la cap o reprezintă baloanele galbene pe care scria PNL pe care liberalii încă loiali lui Flutur le împărțeau pe Unirii.

Serios? Atât i-a dus mintea pe liberali? La asta a recurs Flutur pentru imaginea sa politică? E semn clar de disperare, dar, din păcate, e semn de comunism, de politică a începutului anilor 90, dar și de lipsă de respect față de copii și față de părinții acestora.

Nu pot să cred nici acum că Flutur a decis sau a permis așa ceva. Cum să spui că ai fost sau încă ești liderul dreptei politice și să acționezi așa?

  

 

Și știți care este partea cea mai nasoală pentru Flutur și PNL? În timp ce ei împărțeau de ZIUA COPILULUI baloane cu însemnele PNL pe Unirii, pesediștii nu împărțeau nimic pe care să scrie PSD și împărțeau baloane cu toate culorile, nu doar cu roșu.

Cum să vrei să fii alternativa la PSD când acționezi mai rău ca PSD? Cum să îi atragi pe oameni la vot când modul tău de a face politică este atât de grețos?

Cum să se mai plângă Flutur și PNL-ul că botoșănenii votează PSD?

Păi numărul botoșănenilor care nu ies la vot pentru că nu votează PSD dar și pentru că sunt scârbiți de PNL este mai mare decât cel al votanților social-democraților. Problema este însă că PNL și, mai nou, Flutur, fac tot posibilul ca acei oameni care nu vor să voteze PSD să nu se prezinte niciodată la vot.

Domnule primar, dacă vroiați să-i impresionați pe copii și părinți, de doi ani de zile puteați să finalizați lucrările la Cornișa. Era cea mai bună metodă de a impresiona.

Bogdan CALINIUC
Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *