PSD fierbe! ”Problema Rotaru”, atacul la Tincu în sediul PSD, a împărțit partidul în două

0

Ce nu a reușit PNL în doi ani de la alegeri a reușit deputatul Răzvan Rotaru, de la PSD.

Acesta a susținut, la sfârșitul săptămânii trecute, în sediul PSD, cea mai acidă conferință de presă la adresa consilierilor locali ai PSD, la viceprimarul Cosmin Andrei și, mai ales, la Mihai Tincu, liderul consilierilor locali social-democrați.

Declarațiile lui Rotaru au fost văzute ca un atac de către partea conservatoare a PSD-ului dar, totodată, au fost văzute ca un act de curaj de către cei care cred că politica din municipiu a social-democraților este greșită.

Partidul s-a ”rupt” în două, pro și contra Rotaru. 

 

 

loading…

Nici senatorul Doina Federovici, președintele interimar al organizației județene a PSD, dar nici Costică Macaleți, președintele interimar al organizației municipale a partidului, nu au avut nicio poziție publică față de declarațiile lui Rotaru, ceea ce îngroapă partidul și mai mult, din punctul meu de vedere.

Până la urmă, Rotaru nu a făcut decât să dea glas din sediul PSD a întrebărilor și nemulțumirilor marii majorități a botoșănenilor, chiar dacă asta a provocat deranj în rândul unor pesediști.

Și presa și publicul așteaptă totuși niște răspunsuri de la consilierii PSD, de la Mihai Tincu, de la viceprimarul Cosmin Andrei.

CITEȘTE INTEGRAL AICI

Loading…
 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *