Cum distrugi PSD-ul? Îl lași la guvernare, nu îi faci opoziție și…. BOOOM!

Nu duc bătălii pentru începerea proiectelor de autostrăzi, pentru rezolvarea problemelor din spitale, pentru a rezolva problemele în școli, dar sunt zmei când e vorba de lupta pentru ciolan!

PSD-ul din 2017-2018 este de departe cel mai slab PSD din istorie din punct de vedere politic. Din ianuarie 2017 și până acum și-a dat singur jos două guverne, tocmai în cele mai calme momente, când nici Iohannis, nici PNL sau USR, nici ”statul paralel” nu spuneau nimic.

Dacă vă uitați atent, atacurile lui Iohannis i-au unit pe pesediști, iar când președintele avea o periodă de odihnă (na, nu poate omul să stea prea mult la taclale când sunt atât de multe oferte all-inclusiv în lumea asta) pesediștii și-au cărat singuri pumni în cap, și-au dat jos guverne.



 

 

Din ianuarie 2017 și până acum Guvernul Dăncilă (al treilea guvern PSD din această perioadă) este cel mai longeviv din cauza războiului cu Iohannis, din cauza plângerilor penale pe care le face Orban de la PNL.

Acum s-a ajuns însă la un moment în care pesediștii vor să își depășească recordul și să fie și mai penibili.

Fără Opoziție, cu o populație ieșită în stradă pentru cu totul altceva decât salarii, autostrăzi, spitale sau școli, PSD vrea să-și dea jos și al treilea guvern, dar să-și schimbe și președintele partidului.

Ironia este că apropiații lui Dragnea, cei care au primit funcții în Guvern sunt și cei care vor să-l ”halească”. Normal, Viorica Dăncilă și Carmen Dan nu sunt printre ei, dar cred că mai mult de frică pentru că sunt vecine cu Dragnea în Teleorman. 🙂

Ba am aflat, de la Dragnea, că mulți pesediști sunt securiști și turnători. Ei… asta bănuiam și noi dar nu ne-a confirmat nimeni până acum.

Dar câte proiecte de autostradă a început PSD în aproape doi ani? Niciunul! Câte guverne a schimbat? Două și se pregătește pentru încă unul!

 

CITEȘTE MAI DEPARTE AICI

 

 

loading…