Adio lucrări de modernizare a drumului Botoșani-Târgu Frumos în 2019. De câți ani promite PSD acest proiect?

PSD nu reușește nici în 2019 să înceapă lucrările de modernizare a drumului Botoșani-Târgu Frumos în ciuda promisiunilor liderilor social-democrați botoșăneni.

Degeaba Doina Federovici prezintă ca pe o realizare reluarea procedurii de scoatere la licitație a lucrărilor cu o valoare de 268 milioane lei, fără TVA. Nu este nicio realizare.

 

Ba având în vedere că din 2012 PSD promite acest drum… este un ditamai eșecul și e mare și dureros pentru toți botoșănenii, pentru toată economia județului.

 

 

 

 

loading…

În 2019 doar o minune ar putea face posibilă începerea lucrărilor la acest drum, iar dacă s-ar întâmpla minunea s-ar trezi bănuieli chiar penale cu privire la aspectele care au stat la tergiversarea primei licitații, a evaluării ofertelor și a declarării tuturor ofertelor primite ca fiind neconforme. Adică la licitația începută în prima parte a lui 2018 au fost nevoie să se ajungă până la sfârșitul lui ianuarie 2019 ca să își dea seama cei de la Drumuri că ofertele sunt proaste, TOATE, iar la noua licitație (despre care nimeni nu poate ști, acum, cam când va avea loc) să fie nevoie de doar două-trei luni pentru a stabili un câștigător? Ar fi cam… suspect de penal. Na, totuși sunt peste 80 milioane euro în joc… adică și multe interese.

De ce spun că ADIO lucrărilor de modernizare în 2019?

 

 

Loading…

 

Păi, astăzi, 4 februarie 2019, CNAIR a trimis către Agenția Națională a Achizițiilor Publice documentația pentru licitația privind modernizarea drumului european de la Botoșani la Târgu Frumos.

ANAP trebuie să valideze anunțul licitației, după care acesta poate fi urcat în SICAP

(Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice), moment în care se va anunța și data până la care se vor primi ofertele de la constructori.

 

 

INTEGRAL PE BOGDANCALINIUC.BLOGSPOT.COM