Luptă în 4 pentru Primăria Botoșani: Flutur, Rădășanu, PSD și Pro România

Următoarele alegeri locale în care botoșănenii își vor alege primarul și Consiliul Local vor fi în mai sau iunie 2020. Asta înseamnă că urmează un an și patru luni cruciale pentru primarul în funcție, liberalul Cătălin Flutur, dar și pentru viitorul municipiului Botoșani.

 

Flutur a anunțat în interiorul PNL că va candida pentru un nou mandat de primar în 2020, iar asta a pus punct tuturor scenariilor.  În PSD sunt doi candidați care au anunțat că vor să intre în bătălia cu Flutur.  ALDE l-a desemnat pe juristul Liviu Rădășanu candidat la funcția de primar, iar Pro România a anunțat că va avea o candidatură surpriză.

 

 

 

 

loading…

 

De când s-a modificat legislația și primarul este ales dintr-un singur tur, niciodată cel care a condus Primăria Botoșani nu a reușit să-și păstreze funcția. Cătălin Flutur a pierdut în fața lui Ovidiu Portariuc, în 2012, iar în 2016 Flutur și-a luat revanșa în fața lui Portariuc.

Lupta pentru Primăria Botoșani se va da în 4 la următoarele alegeri, în timp ce pentru Consiliul Local se va sparge monopolul PSD-PNL instaurat la alegerile din 2016 prin intrarea ALDE și Pro România.

În momentul de față liberalul Cătălin Flutur este primarul municipiului Botoșani, în timp ce majoritatea în Consiliul Local o are PSD, cu un singur vot în plus în fața PNL.

 

Loading…

 

 

Cătălin Flutur vrea al patrulea mandat. Șansele de câștig depind doar de el

Primarul în funcție al municipiului Botoșani, liberalul Cătălin Flutur, este la al treilea mandat de edil-șef, a candidat de patru ori pentru această funcție și a pierdut o singură dată.

 

 

INTEGRAL pe bogdancaliniuc.blogspot.com