Politică

FOTO-VIDEO Copii ținuți în ploaie pentru Dragnea și Dăncilă și selfie-ul de divă cu premierul

Alegerile de ieri din PSD Botoșani arată că partidul și-a întinerit mult din garnitura din primul rând, însă democrația din partid are în continuare mult de suferit.

Un singur candidat la funcția de președinte, un singur candidat la funcția de președinte executiv, vot prin ridicarea mâinii în Casa Sindicatelor plină la refuz de pesediști, totul în câteva minute urmate de un val de promisiuni pentru botoșăneni și de atacuri la adresa adversarilor politici.

 

 

Să ai afară un grup consistent de persoane care își scandau nemulțumirile, să vii în județul în care din 2014 nu a mai fost modernizat niciun drum național, iar licitația pentru drumul Botoșani-Târgu Frumos a fost anulată și reluată, să vii în județul în care pentru asfaltarea a peste 100 de kilometri de drum județean nu se prezintă nimeni la licitație pentru că prețul nu era actualizat de trei ani și să nu pomenești nimic despre aceste probleme, să nu spui că le vei rezolva arată cât respect ai pentru localnici.

 



 

Dar au fost două imagini emblematice la adunarea pesedistă de ieri.

Prima a fost cea dinaintea venirii lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă când afară ploua și unul dintre organizatori, care probabil a fost informat că cei doi lideri PSD sunt pe drum, a scos în ploaie elevii îmbrăcați în costum național. Și au stat copiii în ploaie minute în șir în așteptarea marilor conducători care… nu au venit pe unde erau plantați elevii în ploaie, ci prin laterala Casei Sindicatelor, unde nu erau așteptați de nimeni, dar pentru a evita mulțimea care protesta față de ei.

Atât de … comunist! Atât de înjositor!

A doua imagine a fost cea a selfie-ului de divă pe care una dintre tinerele prezente a ținut să îl facă alături de premierul Viorica Dăncilă, cu buzele țuguiate.

Nu am niciun comentariu la acesta… comentați singuri după ce urmăriți video!

BOGDAN CALINIUC