Administrație Politică

Numai în pielea lui Cosmin Andrei să nu fii. Atât de aproape și… atât de departe de funcția de primar

Viceprimarul Cosmin Andrei a fost votat de consilierii locali PSD Botoșani să îi țină locul primarului Cătălin Flutur în cazul în care acesta este în concediu sau nu își poate exercita funcția din diferite motive. 

Numai în pielea lui Cosmin Andrei să nu fii în această perioadă. Își dorește atât de mult să fie primar… încă de pe vremea când edil-șef era Ovidiu Portariuc și el în calitate de viceprimar trebuia să facă în mare parte din timp și munca de primar.

Tot ce și-a dorit a fost să fie votat primar, dar nu de consilierii locali PSD, ci de botoșăneni. 

 



 

 

Nu știu dacă va apuca să ajungă la acest test final, să fie desemnat candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Botoșani, pentru că are concurență în partid. Deputatul Răzvan Rotaru vrea să se facă un sondaj de opinie de către o casă de sondare și să se stabilească în urma unui sondaj care este cel mai bine plasat social-democrat care are putea intra în cursa împotriva actualului primar Cătălin Flutur. 

Să fii înlocuitor de primar, dar să nu poți fi chiar primar… atât de aproape și, totuși, atât de departe. Nașpa senzație!

Dacă se trezește cineva din partid să-i spună, nu știu dacă adevărul, că deși este la al doilea mandat de viceprimar nu prea a reușit să facă multe lucruri și nici nu prea are puhoi de botoșăneni la ușă gata să îl voteze?

Cum, el nu poate fi mai mult de înlocuitor de primar?

Nu vreau să-i stric zen-ul domnului viceprimar, dar e posibil!

Bogdan CALINIUC