Politică

A început reforma în PSD: tineretul a început să fie exclus, iar ”baronii” și Viorica rămân la cârma partidului

La vârful PSD nu mai e nimeni normal? Abia intrați în Opoziție, social-democrații au început reforma internă prin excluderea tineretului.

Baronii din PSD și cei care au dus partidul la sub 20% în sondaje au decis să îl excludă pe liderul Organizației de Tineret, Gabriel Petrea, pentru că a votat moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă. 

 

Deci dinozaurii care au distrus PSD în ultimii trei ani l-au dat afară pe un tânăr care a avut curajul să gândească? WOW? 

 



 

 

Păi când ați votat cu toții moțiunea împotriva Guvernului PSD Grindeanu nu trebuia să vă dea și pe voi cineva afară? Dar când ați schimbat peste 70 de miniștri puși tot de voi nu trebuia să vă de cineva afară? 

Dar când ați hotărât să ascultați orbește ordinele lui Liviu Dragnea nu trebuia să fiți dați afară? 

Cum să începi reforma internă în partid cu excluderea liderului de la tineret în timp ce ”dinozaurii” și ”baronii locali” care macină imaginea PSD și economia țării sunt acolo, la locul lor, pregătiți să domnească ani buni. 

După tot ce s-a întâmplat, asta a înțeles PSD? Să o divinizeze pe Viorica Dăncilă și să excludă din partid tineretul care are curajul să gândească? 

Bogdan CALINIUC