969 de decese în Italia în 24 de ore. Mâine este o zi minunată pentru cumpărături și plimbări la Botoșani

969 de decese în Italia în ultimele 24 de ore. De câte săptămâni au sute de morți zilnic?
Eu spun să stați liniștiți!

Să continuați să ieșiți din casă cât de mult puteți și să mergeți zilnic la magazin, poate ați uitat ceva important.. un plic de zahăr vanilat, o esență de rom.
Să vă duceți la magazinul sătesc și să beți o bere sau un 50 cum făceați înainte. Să stați la palavre cu vecinul venit din Italia sau Germania, unul lângă altul, că și așa nu ați mai vorbit de mult.

 

 



 

 

De săptămâna viitoare să dați iama în magazine să faceți cumpărături, apoi să mergeți la Denii și să vă pregătiți și de Înviere, că doar nu o să lăsați un căcat de virus să vă împiedice să faceți ceva ce făceați de când erați mici.
Iar la final să continuați să întrebați de ce naiba cretinii ăștia de la Prefectură, de la Județ, unde cuvântul hotărâtor îl au medicii, au transformat Maternitatea în spital de Covid. Și apoi, când nu vor mai fi locuri pentru cei dragi nouă nici la Maternitate, în condiții normale, să ne întrebăm de ce i-au dus la Recuperare sau TBC, unde nu sunt condiții, iar dacă ”italienii” noștri și-au făcut treaba bine vor fi locuri doar pe suprafața de joc de la Sala Polivalentă cu condițiile ”de spital” de acolo.
Sper ca la începutul lunii mai să îmi spuneți toți că am fost un bou și am exagerat, când ne vom vedea prin oraș după ce la Botoșani vor fi ZERO decese din cauza Coronavirus. 
Sper ca la noi sănătatea de fier a pensionarilor, abia întorși din concedii pe care și le permit din pensia lor de 2000 de euro lunar (per scara de bloc), dar și a celor mai tineri să fie o barieră în fața Coronavirus. Avem doar 8500 de bolnavi de cancer, avem bolnavi de TBC, avem mii de diabetici, dar ei sunt din Botoșani, sunt imuni la Coronavirus.
Repet 969 de decese în 24 de ore în Italia, după zile întregi cu sute de morți per fiecare zi.
Și totul ar fi fost atât de simplu, dacă unii spuneau adevărul la revenirea în țară și se izolau, iar alții stăteau cât mai mult în casă. 
Bogdan CALINIUC
loading…