Luni, 14 septembrie, ziua în care toți politicienii ar trebui să tacă. Începe școala și nu vrem să vă auzim măcar în această zi!



 

Luni începe un nou an școlar, cel mai greu din ultimele decenii, cu problemele noastre românești și cu amenințarea Coronavirusului. 

La noi, în România, în fiecare an școlar startul este dificil, fără manuale școlare pentru toți elevii, cu școli fără toalete normale pentru anul în care ne aflăm, cu o programă mult prea încărcată pentru elevi și, în general, cu un sistem în care elevul nu este chiar în centrul atenției în principal din cauza liderilor politici.

Din acest motiv, pentru că în ultimii 30 de ani TOȚI cei care au ocupat funcții de decizie la nivel local și național și-au bătut joc de sistemul de învățământ și de elevi, de copiii noștri, aș vrea să-i rog măcar pe politicienii locali să se abține în data de 14 septembrie 2020 în a transmite mesajele lor lipsite de orice consistență și emise doar pentru a încerca să fie în centrul atenției, mai ales pentru că sunt alegeri în această lună.

INTEGRAL AICI