Politică Știri locale

Cu sute de morți zilnic… Inconștiența virginelor din PNL și USR. Ei s-au spurcat, au aruncat țara în criză, tot ei vorbesc despre PRINCIPII



 


Politicienii au făcut ca mai multe cuvinte frumoase, în ultimii 32 de ani, să pice în derizoriu, să ajungem să le urâm. Reformă, interesul național, investiții în autostrăzi sunt doar câteva dintre acestea, iar mai nou PRINCIPII a fost pus în această galerie.

Nu mai suportă nimeni să audă politicienii vorbind la atât de mulți ani de reforma statului, despre reforme în România pentru că au trecut trei decenii de la Revoluție și TOATE partidele care au fost la Putere au furat, au umflat aparatul bugetar cu membri de partid și cu neamurile lor, au făcut prevederile legale atât de stufoase încât nu poți LEGAL să repari în timp util un pod pe care toată lumea vede că se prăbușește, nu poți să faci nimic fără un teanc de acte, avize și aprobări, comisii întocmite, un român cinstit care a muncit o viață într-o fabrică are o pensie mizeră și când lui i se dă 5% creștere la pensie, adică 50 de lei, altul ”special” primește 1000 de lei, adică tot 5%.

PNL și USR au reușit și ele să mai facă un cuvânt să ne zgârie urechile, să îți irite creierul când îl auzi.

 


 

În toată criza politică pornită gratuit de PNL și USR, doar de cele două partide, în timp ce sute de oameni mor în spitale, lângă spitale și în case din cauza pandemiei de Coronavirus, PNL și USR ne vorbesc de o lună de zile, după care ar trebui să se decreteze Doliu Național din cauza numărului de morți, despre PRINCIPII. Nu mai pot să îi ascult vorbind, în fiecare săptămână, după fiecare rundă de negocieri că au discutat despre PRINCIPII. Nu despre oameni, nu despre funcții, ci despre PRINCIPII. Niște scârbe!

PNL și USR provoacă doar greață în această perioadă. Dezgust și silă! Dezamăgire! Cum să fii la guvernare, să dai niște miniștri afară, să te superi că au fost dați afară niște tipi din funcții de miniștri, să întinzi coarda și să îți forțezi practic partenerul să iasă de la guvernare, să votezi pentru a pica guvernul din care ai făcut parte și să vorbești de PRINCIPII? Să moară sute de oameni lângă tine și tu să ai întâlniri și negocieri după care spui că ai discutat PRINCIPII și nu despre oameni?

 

 

Cum să vii cu un Guvern care nu are nicio susținere, știi că nu are nicio susținere în Parlament, dar să faci țara să piardă timp cu acea mascaradă și să spui că îți pasă de PRINCIPII? Timp în care au murit sute de oameni zilnic!

Cum să vii să faci fix ce au făcut cei de la USR, să pierzi zile prețioase, și să spui că depui mandatul că nu ai majoritate, dar îți pasă de PRINCIPII? Zile în care au murit sute de oameni!

Cum să îți bați joc de toți oamenii care au votat PNL și USR, să negociezi cu PSD și cu AUR, ba pentru moțiune, ba pentru guvernare, și să spui că îți pasă doar de PRINCIPII? Timp în care au murit zilnic sute de oameni!

Hai, sictir voi și PRINCIPIILE voastre din cauza cărora au murit mii de oameni în timp ce voi aveați un joc politic de tot rahatul de făcut!

Ați găsit cel mai prost moment să vă credeți politicieni și să vă jucați interpretând scabros rolul de oameni de stat!

Bogdan CALINIUC