Cum au ajuns PDL-iștii, în frunte cu Boc și Flutur, să ceară guvern cu PSD?





PNL a votat că nu mai vrea Guvern cu USR și că vrea să facă o alianță de guvernare cu PSD. Dar cel mai mult au insistat pentru guvernarea cu PSD tocmai foștii PDL-iști care acum au preluat puterea în PNL.

Să îi vedem pe Emil Boc și Gheorghe Flutur că votează în PNL să negocieze guvernarea cu PSD e ciudat tare. Emil Boc a fost făcut în tot felul posibil lumește de către PSD când era premierul lui Traian Băsescu și al PDL. Gheorghe Flutur și-a luat bătaie la Suceava, electoral vorbind, când PNL și PSD formau USL iar el era în PDL. Cei doi au decis să fie continuată guvernarea cu PSD și nu cu USR.

 




La Botoșani, după fuziunea PNL cu PDL, foștii lideri PDL, Cătălin Flutur și Cristian Achiței, au acuzat vechii liberali că au rămas cu PSD în inimă de pe vremea USL. Supriză, acum PDL-iștii din PNL vor cu PSD și vechii liberali vor cu USR.

Cum au ajuns PDL-iștii, în frunte cu Boc și Flutur, să ceară guvern cu PSD… din nou? Să nu uităm că înainte de USL, PSD+PNL, a fost guvern PDL cu PSD, în 2009, când liderii celor două partide și cu Traian Băsescu spuneau că s-a negociat un an de zile acea formulă.

Și ca toată curvăsăreala asta între PNL-PDL-PSD să nu fie singură, cei din USR au votat împotriva Guvernării PNL-USR și acum se miră că PNL nu mai vrea să facă guvern cu ei.

SUPERB!

SURSA: bogdancaliniuc.com