Politică

Lider PSD: ”Apără PSD statul mafiot construit de Macovei-Băsescu și preluat de Johannis? Sper să mă înșel”

Incredibil! PSD nu are opoziție și este pe punctul de a-și da singur jos al doilea guvern în patru luni de zile. Tensiunile de la nivel central au fost analizate de unul dintre cei mai experimentați lideri PSD din Botoșani.

Consilierul Județean Gheorghe Vâzdoagă a postat pe Facebook un mesaj prin care arată clar tensiunile și haosul care a cuprins PSD-ul.



”Sunt atasat, neconditionat, de valorile social-democrate.

Pentru mine, Libertatea, Dreptatea, Solidaritatea, Egalitate de sanse nu sunt simple vorbe. Sunt Crezul meu! Sunt, ceea ce mie îmi place să spun, un social-democrat născut și nu făcut.

Dupa deziluzia numita Victor Ponta, nu ma mai atasez neconditionat de oameni politici. Dupa ce m-am fript cu Victor Ponta, suflu si in Plesoianu, Serban, Dragnea sau Tudose.

Ieri a fost o zi a deziluziilor. Apara PSD statul mafiot construit de Macovei-Basescu si preluat de Iohannis?Sper,din tot sufletul,sa ma insel!Doamne,ajuta POPORUL ROMAN!Doamne ajuta-ma,sa nu fiu obligat,sa vorbesc despre tradare.Tradarea sperantei poporului roman intro justitie puternica,dreapta,dar fara abuzuri.Doamne ajuta!”, a postat Gheorghe Vâzdoagă.