Politică

Fair-play politic din partea unui parlamentar PNL: ”Salut depășirea tuturor orgoliilor politice”

Într-un moment în care clasa politică pare mai dezbinată ca oricând, un parlamentar din Opoziție arată că se poate și altfel, că pentru unii este mai important succesul comunității decât succesul de partid.

Deputatul liberal Cristian Achiței, fost vicepreședinte al Consiliului Județean, a salutat decizia Guvernului PSD de a include în bugetul pentru 2018 a proiectului de modernizare a drumului Botoșani-Târgu Frumos, investiție estimată la 80 milioane euro.



”Salut depășirea tuturor orgoliilor politice în Comisia de Buget-Finanțe, care a făcut posibilă unificarea amendamentelor formulate de parlamentarii PNL și PSD de Botoșani referitoare la includerea în bugetul de stat pe anul 2018 a lucrărilor de modernizare a DN 28B Botoșani-Târgu Frumos! Suntem mai aproape ca oricând de îndeplinirea acestei dorințe mult prea vechi a tuturor botoșănenilor. Iată că, atunci când interesele locuitorilor județului primează în fața comandamentelor de partid, putem face împreună lucruri bune. Să dea Domnul să nu fie doar un accident și acest gen de colaborare transpartinică, în beneficiul celor care ne-au votat, să devină o constantă a activității noastre parlamentare în actualul mandat. Personal, sunt mulțumit că nu am muncit în zadar în tot acest an pentru a face posibilă modernizarea drumului care ne leagă județul de restul lumii”, a postat Cristian Achiței pe contul de Facebook.