Vrea cât mai rapid cafteală între Dragnea și Tudose: Nu are sens să perpetuăm această stare neclară

0

Mihai Tudose și Doina Federovici/ Sursa foto: contul de Facebook Doina Federovici

Liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, își continuă politica națională pe aceeași linie cu Gabriela Firea, primarul Capitalei, și cere organizarea cât mai rapidă a unui CEX al PSD pentru a tranșa lupta dintre premierul Mihai Tudose și președintele Liviu Dragnea.

 

Într-o postare pe Facebook, Federovici spune că nu este niciun motiv ca această situația ciudată de la vârful PSD și a Guvernului să fie menținută.”Toți liderii din PSD trebuie să pună pe primul loc cetățenii care ne-au acordat încrederea. Deci discuțiile din partid trebuie lămurite cât mai repede. Nu are sens să perpetuăm această stare neclară până la finalul lunii ianuarie. Trebuie să ne întâlnim în cel mai scurt timp într-un CEX în care să ajungem la o concluzie clară, pe care să ne-o asumăm cu toții, iar apoi să ne concentrăm pe realizarea programului de guvernare”, a postat Doina Federovici.

Dacă social-democrații vor decide schimbarea premierului Tudose, ar fi în situația penibilă în care în mai puțin de un an PSD și-ar schimba pentru a doua oară propriul Guvern.

Liderul PSD Botoșani nu a precizat de partea cui se poziționează în această luptă, însă având în vedere relația pe care o are cu Gabriela Firea este de așteptat să rămână în tabăra pro-Dragnea.