Politică

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Îi cer public domnului primar Flutur să arate raportul celor doi ani de activitate la Primăria Botoșani

Răzvan Rotaru, deputat PSD Botoșani
Răzvan Rotaru, deputat PSD Botoșani

Comunicat de presă:

 

Deputatul PSD Răzvan Rotaru îi solicită public primarului municipiului Botoșani să prezinte proiectele finalizate în cei doi ani de mandat.

 

„Am văzut că săptămânal domnul Flutur vine și spune că PSD e devină, că din cauza PSD nu evoluează orașul, că PSD nu îl lasă. Dânsul a fost ales de botoșăneni pentru promisiunile pe care le-a făcut în campania din vara anului 2016. În loc să critice pe alții, să arate vinovați în stânga și în dreapta, mai bine să prezinte cetățenilor ce a realizat din programul prezentat acum doi ani. Această tactică a primarului de la PNL este total neproductivă și arată lipsa de interes față de municipiul Botoșani și locuitorii acestui oraș”, a declarat Răzvan Rotaru.

 

 



 

Actualul primar al municipiului Botoșani promitea în 2016 că va participa activ la dezvoltarea orașului, că va finaliza o serie de proiecte printre care și Parcul Cornișa, va asfalta străzi, va crește siguranța pe străzi, însă la aproape doi ani de zile, nu se vede nicio schimbare în oraș. Mai mult decât atât, cu toate că promitea terminarea lucrărilor la proiectul Cornișa în câteva luni, nu doar că nu s-a deschis complexul de agrement, dar Primăria municipiului Botoșani trebuie să achite constructorului plata unei sume pentru perioada cât firma a asigurat lucrări de mentenanţă la proiect peste termenul prevăzut în contract.

 

 

 

 

„Deși domnul primar de la PNL nu a finalizat niciun proiect din cele la care s-a angajat, se opune de fiecare dată amendamentelor elaborate de consilierii social-democrați pentru realizarea de investiții în anumite zone ale municipiului Botoșani. De aceea, îl întreb pe dânsul când spune adevărul că PSD nu îl sprijină, când nu face niciun proiect, când nu trimite documentele către ministere la timp sau când pune la sertar propunerile consilierilor de la PSD?”, a subliniat deputatul PSD.

 

 

loading…