Administrație Politică

Reacție incredibilă a lui Macaleți față de Achiței: ”Câinele moare de drum lungi și prostul…”

Declarațiile deputatului liberal Cristian Achiței legate de o posibilă debarcare a social-democratului Costică Macaleți de la conducerea Consiliului Județean tocmai de către PSD nu au rămas fără replică.

Macaleți a avut o replică incredibilă legat de declarațiile lui Achiței, total ieșită din tiparele sale de până acum. Actualul președinte al CJ este cunoscut ca fiind ”scump” la vorbă și echilibrat în declarații, însă de această dată nu s-a mai abținut.

 



”Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia. E treaba lui dacă rămân eu pe funcție?”, a declarat, iritat, Costică Macaleți.

Ce declarație l-a scos din sărite pe Macaleți?

”Probabil domnul Macaleți nu mai prinde 2020, probabil nu va prinde nici sfârșitul acestui an. Îl vor schimba ai lui pentru că nu este în tabăra care trebuie în partid. După cum văd că e la ei, la PSD, nu contează dacă ești bun, prost, rău, important este să fii cu X, dar nu așa… ci total. Nu îl victimizez și poate că este bine să plece și poate vine cineva care are chef să facă ceva treabă pe acolo. Din 2016 încoace nu se întâmplă nimic bun… Eu nu am nimic cu persoana Macaleți, ci cu președintele CJ. El poate să fie un tip OK. Am înțeles chiar că e simpatic. Cred că nu îi este locul acolo. Se vede. Nu are nicio inițiativă, nimic. Botoșani va pierde timp, iar acești 4 ani îi vom recupera în 10. În loc în 2020 să ne ducem înainte cu alte proiecte trebuie să revenim la acestea și vom rămâne în urmă față de alții”, este declarația lui Achiței care l-a enervat pe Macaleți.

 

loading…