Politică

Traseu cu bicicletele, rolele, skateboard-ul sau rollerboard-ul, iar la final tombolă

Tineretul Național Liberal – cea mai mare organizație pentru tineri a unui partid politic din România –  nu sărbătorește Ziua Tineretului prin lozinci fără substanță și discursuri goale de conținut, ci propune acțiuni concrete.

TNL lansează azi campania “Noi suntem voi”, un proiect care își propune să recruteze tineri cu potențial, competenți, profesioniști veritabili în domeniile lor de activitate și care își doresc să schimbe fața politicii. Acțiunile voastre, ale tinerilor, au un impact mai mare alături de un partid puternic, iar TNL vrea și poate să promoveze tinerele valori.

În acest context, la nivelul județului Botoșani, TNL a declarat Luna Mai- Luna TINERETULUI, în cadrul căreia va desfășura acțiuni cu tineri și pentru tineri.

 



 

Pentru că suntem tineri, pentru că ne place să ne implicăm în activități care antrenează atât intelectul cât și fizicul, vă invităm sâmbătă, 5 mai, orele 11.00, în fața Primăriei să dăm startul unei runde de mișcare prin oraș. Pregătiți bicicletele, rolele, skateboard-urile, rollerboard-urile sau pur și simplu fiți alături de noi. Traseul este Cuza Vodă- Nicolae Iorga- Calea Națională- Rompetrol- Petru Rareș- Bulevard- Octav Onicescu- Calea Națională-Parcarea Magazin Botosani, iar finish-ul ne așteaptă cu o tombolă, în urma căreia, prin tragere la sorți, vor fi oferite de către sala de Fitness “GoldGym” trei abonamente cu valabilitate o luna de zile pentru cei care aleg sa ni se alăture in acest demers. Începând de astăzi, evenimentul este vizibil și în mediul on-line, așadar sâmbătă avem “Liber la mișcare”!

Activitatea sportivă va fi urmată, la o săptămână distanță de un alt eveniment, “TINERI PENTRU TINERI”, ce va fi organizat în cadrul formatului “Cafeneaua Tinerilor Liberali” și va pune față în față tinerii liberali cu tinerii generației de astăzi într-un dialog deschis despre cum văd ei politica, de ce trebuie sa se implice, iar ideile lor se vor concretiza într-o scrisoare deschisă adresată conducerii centrale a TNL.

 



 

Și pentru ca ne aflăm în AN CENTENAR, TNL Botoșani va organiza, în a doua parte a lunii mai, un eveniment în cadrul căruia, printre altele, elevii olimpici la istorie vor vorbi despe  modul în care a evoluat România în ultimii 100 de ani, fiind premiat cel mai pertinent punct de vedere.

TNL își deschide porțile pentru fiecare tânăr din România pentru că vrem să avem alături de noi oameni cu inițiativă, care vor să aducă o schimbare în bine în România. Doar împreună putem să creăm o organizație pentru România de azi și pentru viitor, care să promoveze competența și tenacitatea.

La multi ani, alaturi de noi! Noi suntem voi!

Membru BPN TNL- Radu Lebădă

Președinte TNL – jud. Botoșani- Tiberiu Nichiteanu

Președinte TNL- mun. Botoșani- Monica Răileanu