PSD îl aduce din nou pe ministrul Daea în județ și îl face cetățean de onoare într-o comună

0

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va veni din nou în vizită în Botoșani, ocazie cu care va primi și titlul de cetățean de onoare într-o comună condusă de un primar PSD.

Anunțul a fost făcut de senatorul Lucian Trufin, secretarul Comisiei de Agricultură din Senatul României.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Trufin: secretarul comisiei de agricultură din Senat a ținut să sublinieze importanța pe care ministrul Petre Daea o acordă proiectului de modernizare a stației de pompare a apei pentru irigații de la Horia-Liveni-Manoleasa, ale cărei pompe le-a inaugurat personal anul trecut și care permit irigarea a aproximativ 7.000 de hectare de teren agricol din zonă, motiv pentru care ministrul va fi prezent pentru a treia oară la Manoleasa, unde va primi și distincția de Cetățean de Onoare al localității.Comuna Manoleasa este condusă de primarul Cristinel Aroșculesei.

PSD a transformat comuna Manoleasa din fief liberal într-unul pesedist. Pe lângă investițiile în rețeaua de irigații, în Manoleasa s-a modernizat drumul național care face legătura cu Săveni și Botoșani, iar acum se asfaltează tronsonul de drum național Manoleasa-Rădăuți Prut.

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *