VIDEO PSD Botoșani duce 1100 de persoane la mitingul de la București. A anunțat pe ce autostradă va merge până în Capitală

0

Social-democrații botoșăneni au anunțat că vor duce 1100 de persoane la mitingul din București pentru susținerea premierul Dăncilă, împotriva abuzurilor.

Într-o țară în care doar președintele republicii nu este de la PSD, în rest tot ce înseamnă Putere aparține acestui partid, social-democrații se plâng de abuzurile … ”Puterii”.

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani și vicepreședinte la nivelul Moldovei, a declarat că plecarea va fi sâmbătă dimineață, la ora 8.00, de la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași. 

 

loading…

”PSD Botoșani va merge la mitingul din Capitală cu 1100 de persoane. Am avut mai multe solicitări de participare”, a declarat Doina Federovici.

Întrebată pe care dintre autostrăzile care leagă Moldova de București se vor deplasa cele 1100 de persoane sau dacă spre Iași vor merge prin Plugari, pe drumul județean, sau pe drumul european, Federovici a evitat un răspuns direct.

La marșul organizat de câteva ONG-uri pentru susținerea proiectului construirii unei autostrăzi care să unească Moldova de Ardeal, PSD Botoșani nu a trimis niciun reprezentant, în urmă cu o lună.

O parte dintre autocarele cu care PSD Botoșani va merge în București aparțin unor firme ale lui Viorel Grigoraș, lider PNL, fost senator liberal.

Loading…

  

 

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *