Deputatul PSD Rotaru i-a desființat pe Tincu, Andrei, Flutur și consilierii locali PSD

0

Răzvan Rotaru, deputat PSD Botoșani

Un parlamentar PSD a criticat echipa de consilieri locali ai PSD și îi face vinovați pe aceștia, alături de primarul Cătălin Flutur, pentru nerealizările legate de proiectele de modernizare a Teatrului Mihai Eminescu, de construire a Parcului Cornișa, dar și pentru blocajul de la Urban Serv.

 

Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru a declarat că este nevoie să îi trimită o scrisoare colegului său de partid Mihai Tincu, cel care este liderul consilierilor locali PSD, în care i-a cerut explicații despre situația proiectelor de investiții din municipiu.

 

Parlamentarul spune că viceprimarul Cosmin Andrei, liderul Mihai Tincu și consilierii locali ai PSD sunt vinovați pentru nerealizările din municipiu, alături de primarul Cătălin Flutur. 

 

loading…

Loading…

 

”Trebuie să stea la aceeași masă și să găsească soluții. Dacă nu o vor face voi începe să-i atac pe toți. Trag un semnal de alarmă să se pună la aceeași masă. Sunt anumite lucruri care nu funcționează bine. Este o problemă foarte delicată. Am să-i cer scris domnului Tincu să spună care este situația. Colegilor mei le cer asta pentru că domnul primar Flutur va răspunde peste doi ani la alegeri”, a declarat Răzvan Rotaru.

Întrebat de ce nu au votat consilierii locali PSD anumite proiecte, cum ar fi recepția pe obiective la Cornișa, sau de ce nici măcar nu s-au prezentat la ședința care viza situația de la Urban Serv, deputatul a spus că vinovat este Mihai Tincu.

Am discutat în particular cu ei și mi-au spus că au primit un telefon de la domnul Tincu. Nu sunt de acord cu ceea ce face domnul Tincu. Vreau ca acest partid să crească, să se dezvolte, să fie atrăgător pentru tinerii valoroși. De când suntem la guvernare nu am făcut nimic. Nu am lăsat nimic în spate și dăm vina. Am ajuns să mergem la Suceava să facem baie în piscină când avem un complex ultramodern. Este rușinos ca după atâția ani de zile dau vina unii pe alții iar noi, cetățenii, părinții și copiii, avem de suferit. M-am sărutat să mă întrebe toți prietenii ce se întâmplă cu Teatrul, Cornișa. Noi ca partid vom avea de suferit dacă nu vom găsi soluții pentru obiectivele din Botoșani”, a completat Rotaru.

  

 

Acesta a precizat că se așteaptă ca toți cei vizați de acuzațiile lui vor motiva că vrea să candideze la Primărie și de aceasta a avut această reacție.

Totodată, Rotaru i-a acuzat pe consilierii locali PSD și de faptul că se opun amplasării bustului lui I.C. Brătianu în municipiu fără să țină cont de ce reprezintă acest nume în istoria României.

Nu se vrea pentru a nu se face un obiectiv în Botoșani. Parcă le-a luat mințile. Mi-aș fi dorit să văd în lista de consilieri locali ai PSD oameni mai puternici, să nu se aplece când sunt sunați la un telefon și la vot. Lista a fost făcută de o anumită echipă cu oameni care nu deschid gura, care să stea să spună ”Da, șefu!”. Sunt oameni care nu doresc să facă mai nimic. Domnul Tincu este liderul consilierilor locali PSD. El trebuie să răspundă de ce consilierii locali nu votează anumite proiecte. Dacă la momentul actual se poate deschide acel loc, Cornișa, să răspundă de ce se opune.  Sunt unele derapaje. Este un gest inadmisibil din partea consilierilor PSD. Ar trebui să lăsăm la o parte orgoliile politice. Știu să acuze, dar nu știu să se pună la aceeași masă. Atunci când ești primar(n.r. referindu-se la primarul Cătălin Flutur) dacă ești primar adevărat poți să pui la aceeași masă și puterea și opoziția, a precizat Răzvan Rotaru, menționând că la următoarele alegeri locale își va impune punctul de vedere cu privire la calitatea oamenilor care trebuie să se afle pe lista de consilieri locali: ”Lista a fost făcută de primarul Ovidiu Portariuc și nimeni nu a mai avut un cuvânt de spus. Trebuie consilieri care să-l ajute pe primar”.

Cel mai tânăr parlamentar PSD spune că în Cluj, Oradea și alte localități s-au lăsat orgoliile politice la o parte pentru a se dezvolta comunitățile locale.
Și sala de atletism de la Liceul cu Program Sportiv este o rușine pentru adiministrația locală. Compania Națională de Investiții a construit sala la standardele cele mai moderne, iar Primăria trebuia să aducă utilitățile aflate la câțiva metri. De șase luni, Primăria Botoșani nu a alocat bani pentru acest proiect și sala nouă stă nefolosită.

 

”Dacă domnul primar nu se gândește la soluții voi veni într-o ședință de CL și voi face circ, între ghilimele circ. Îl voi ataca pe domnul primar pentru că suntem de râsul curcilor. Să răspundă toți, la pachet. E simplu! Din cauza orgoliilor prostești avem noi de suferit”, a încheiat atacul deputatul Răzvan Rotaru. 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *