Șoptică, replică lui Flutur: ”Eu am fost ales președinte de membrii PNL. Numai cine nu vrea nu vede opoziția la PSD”

0

Tensiunile din interiorul PNL Botoșani încep să se facă resimțite și în ieșirile publice ale liderilor liberali.

Primarul Cătălin Flutur, fostul președinte al PNL Botoșani, a acuzat partidul că nu face opoziției la PSD și că ar fi un blat între partidul de guvernare și foștii membri PNL care au făcut parte din USL.

Pentru prima dată de la preluarea președinției PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică a avut și o replică la adresa fostului președinte Flutur.

Deși încă nu a avut până acum vreo reacție acidă la adresa senatorului Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, Costel Șoptică a ținut imediat să-l pună la punct pe primarul Flutur, ex-președintele PNL. 

 

loading…

 

Loading…

”Pentru mine nu există foști liberali, foști pedeliști, ci doar liberali, iar eu am fost ales președinte de membrii PNL. Numai cine nu vrea nu vede opoziția făcută la PSD. Nu doar domnul primar face opoziție, ci și consilierii locali PNL fac opoziție, și în Consiliul Județean facem opoziție. Am avut câteva ieșiri la adresa lui Costică Macaleți doar în ultimele conferințe, am avut ieșiri la adresa domnului Marius Budăi, la adresa doamnei președinte Doina Federovici, de asta am și primit replică în presă din partea lor”, a declarat Costel Șoptică.

Acesta a negat că imaginea actuală a lui ca lider este aceea de prieten al liderilor PSD Botoșani și spune că tot PNL-ul este în opoziție cu social-democrații.
Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *