Politică

Omul de afaceri Mihai Tincu, atac la parlamentari: ”Le put organizațiile locale care i-au propulsat acolo”

Omul de afaceri Mihai Tincu, liderul grupului consilierilor locali PSD din Consiliul Local al municipiului Botoșani, a lansat un atac la adresa parlamentarilor după conflictul început între el și deputatul PSD Răzvan Rotaru.

Fără să dea vreun nume, Mihai Tincu a avut o răbufnire pe Facebook în care le-a atras atenția parlamentarilor că au ajuns pe funcții cu voturile obținute de organizațiile locale.

Tincu susține că parlamentarii nu mai dau doi bani pe organizațiile care le-au obținut voturile.



 

 

”Cel mai adesea, parlamentarilor, odata ajunsi in scaunele caldute, le put organizatiile locale ale partidului care i-au propulsat acolo. Se intorc la locul de bastina, odata la cateva saptamani doar ca sa critice pe „palmasi” ca nu-si fac bine treaba. Cand se impute treaba la varf, „palmasii” sunt convocati cu surle si trambite sa se mobilizeze ca sa le salveze scaunele, a scris Mihai Tincu pe contul său de Facebook.

Având în vedere că Tincu nu a dat vreun nume de parlamentar, se poate considera că atacul este la adresa tuturor parlamentarilor, iar având în vedere faptul că el este membru PSD și există un conflict între el și deputatul Rotaru, atacul vizează parlamentarii PSD.

 

loading…

 

Loading…