Politică

Comitetul Executiv al PSD Botoșani a cerut imperativ parlamentarilor social-democrați să înceteze disensiunile și să susțină programul de guvernare

Comitetul Executiv Județean al PSD Botoșani întrunit în ziua de luni, 10 septembrie a hotărât cu unanimitate de voturi ca parlamentarii social-democrați botoșăneni să susțină programul de guvernare și să adopte în Parlament în continuare toate proiectele legislative necesare îndeplinirii acestuia.

De asemenea, tot cu unanimitate de voturi membrii CEJ Botoșani i-au solicitat deputatului Mihaela Huncă care și-a dat demisia din partid să facă un act de demnitate și să renunțe la mandatul de deputat pe care l-a obținut pe listele PSD, întrucât nu îi mai reprezintă pe alegătorii care au votat acest partid.

Totodată, toți membrii CEJ Botoșani s-au delimitat categoric de declarațiile din ultima perioadă ale deputatului Răzvan Rotaru care a formulat mai multe acuzații împotriva PSD și a conducerii centrale a partidului.

 

 

 

Toți primarii PSD au mers în campania electorală și au cerut votul alegătorilor pentru programul de guvernare propus de conducerea partidului. Ne-am pus cuvântul nostru în joc pentru că noi credem în acest program și avem datoria cu toții, fie primari, fie parlamentari să realizăm acest program în beneficiul oamenilor de la care am primit încrederea”, a declarat primarului municipiului Dorohoi Dorin Alexandrescu.

O poziție la fel de tranșantă a avut-o și primarul comunei Vorona, Ștefan Aurel care a spus că „este inadmisibil ca membrii aceleiași echipe să se poziționeze ostil față de partid. Această guvernare PSD a realizat cele mai mari majorări de salarii și a alocat cele mai mari sume pentru dezvoltarea locală prin PNDL. În loc să continuăm toate aceste lucruri, vin colegi care generează un scandal inutil. Aceste conflicte trebuie să înceteze imediat.

 

 

loading…

 

Nouă nu ne arde de scandal. Noi comunicăm în fiecare zi cu cetățenii și ei ne spun tot timpul să terminăm cu aceste certuri și să facem ceea ce le-am promis pentru că ei au avut și au în continuare încredere în noi.Poate ar fi cazul ca parlamentarii care au creat aceste probleme să stea mai mult în rândul oamenilor ca să înțeleagă ce este important pentru cei care i-au votat”,a declarat Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

Deputatul Răzvan Rotaru fiind invitat, nu a fost prezent la această ședință, motivând probleme de ordin personal.

Comitetul Executiv Județean este format din: președinți de organizații, primari, viceprimari parlamentari, președinte și vicepreședinți ai CJ, viceprimari ai municipiului reședință de județ, consilieri județeni, consilieri municipali și alți membri.

 

 

Loading…