Deputatul Rotaru, linșat de pesediști pe Facebook: ”Banul și funcția denaturează omul!” ”Minciuna are picioare scurte”

0

Răzvan Rotaru și tinerii din PSD în campania pentru alegerile parlamentare/ Sursa foto: contul de Facebook Doina Federovici

Pesediștii botoșăneni l-au linșat pe Facebook pe deputatul Răzvan Rotaru, cel care a avut poziție publică anti-Dragnea dar și anti Doina Federovici, liderul PSD Botoșani.

La o postare pe contul Doinei Federovici, pesediștii botoșăneni l-au luat la țintă pe Rotaru pentru afirmațiile făcute în ultimele zile.

De la subsecretrul de stat Angel Gheorghiu, la viceprimarul Cosmin Andrei, consilierii județeni Costel Pătrăuceanu și Bogdan Buhăianu, consilierul local Andreea Buiuc și lidera organizației de femei, Mioara Jurgiu Vâzdoagă, toți l-au luat la ”șuturi” pe Răzvan Rotaru.

Rotaru a fost printre primii deputați care au cerut demisia lui Liviu Dragnea, iar ieri a acuzat-o pe Doina Federovici de faptul că la Botoșani conduce PSD într-un mod nedemocratic.

 

  

Vă prezentăm comentariile celor enumerați mai sus la adresa deputatului Răzvan Rotaru:

Angel Gheorghiu: Minciuna are picioare scurte domnul deputat …

 

 

Cosmin Andrei: Eu inca il astept la o sedinta sa lamurim unele declaratii pe care le-a facut in aplauzele liberalilor

 

 

Mioara Paula Jurgiu Vizdoaga: Eu pur și simplu nu te înțeleg, domnule deputat! De ce nu vii la partid să lămurești lucrurile, bărbătește, față în față cu toți colegii tăi de partid și preferi să arunci cu noroi în ei prin presă! Și, da am fost peste 150 de colegi la CEX, din 163… Iar cine îți povestește ce se întâmplă la partidul care te-a ajutat să ajungi deputat, roagă-l să-ți spună tot, nu pe sărite…

 

 

Bogdan Buhaianu: Răzvan, te asteptam la ședințele biroului organizației municipale pentru a-ți expune punctul de vedere. Aici sunt oamenii care te-au votat și au avut încredere ca le reprezinți opiniile.

 

 

Andreea Buiuc: Răzvan, înainte să faci declarații în numele nostru, în special al tinerilor cu care ți-ai făcut campanie, vreau să-ți solicit public o întrevedere consultativă și informativă la sediul partidului.Tot public te înștiințez că după ce ți-ai obținut mandatul de parlamentar, tonul de ocupat al telefonului a fost și este singura ta „realizare”!

 

 

Costi Patrauceanu: PENTRU CA UNII AU UITAT CA „ROATA E ROTUNDA”. Eu unul am ajuns la concluzia ca insolenta nu are limite si cel mai bine e sa ignori, pentru ca intr-o buna zi, vor cadea de pe piedestal si se vor intoarce in genunchi. BANUL ȘI FUNCȚIA DENATUREAZĂ OMUL!

 

 

loading…

 

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *