Politică

Liderul PSD l-a luat la țintă pe cel al Pro România: ”A fost la PDL, apoi la PSD, acum la Pro România. Vedem peste un an sau doi”

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a spus că excluderea din partid a lui Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, cel care acum este liderul Pro România Botoșani, și demisia deputatului Mihaela Huncă au fost două momente critice.

Invitată la emisiunea ”Chestiuni de lămurit”, moderată de Liviu Rădășanu la postul local de televiziune Rapsodia TV, Federovici a spus despre Chelariu că 160 de pesediști au decis excluderea lui din PSD și este convinsă că acesta nu va rămâne în Pro România și că peste ceva timp va ajunge în cu totul alt partid.

 

Dumitru Chelariu a fost unul dintre primarii ”vânați” de PSD la Botoșani pentru a trece în tabăra social-democrată, când președintele filialei era fostul deputat Andrei Dolineaschi.

 

 

 

”Au fost două momente aș putea spune critice. Nu este simplu să ei o decizie statutară să înlături un primar alături de care ai făcut campanie, alături de care ai construit într-o anumită perioadă. Conduita domnului primar de Pomârla pe parcursul a luni bune de timp a lăsat culuar acestei decizii luate în unanimitate de un for statutar. 160 de persoane care a u spus ”Ajunge! PSD Botoșani poate continua și fără prezența domniei sale!”. Înțeleg că domnia sa a fost la PDL, înainte la PRM, a fost la PSD, acum la Pro România. Vedem care este partidul în care se va înscrie peste un an sau doi”, a declarat, la Rapsodia TV, senatorul Doina Federovici, liderul PSD Botoșani.