Politică

Lansarea campaniei ,,Iubim tricolorul’’ la inițiativa Deputatului PSD Costel Lupașcu

La data de 1 decembrie 2018 sărbătorim 100 de ani de la desăvârșirea statului național român, realizat prin unirea provinciilor românești.

În urmă cu 100 de ani la Alba Iulia, după ce sute de mii de români şi-au dat viaţa în Primul Război Mondial, s-a obţinut cel mai important obiectiv naţional: Marea Unire!

Reflectând la semnificațiile acestui eveniment, în An Centenar Deputatul PSD Costel Lupașcu lansează campania ,,Iubim tricolorul ’’ fiind dedicată unuia dintre simbolurile naţionale și sărbătoririi Centenarul Marii Uniri.

 

 

Loading…

Prin această campanie ne dorim să îi unim pe botoșăneni sub un simbol important, drapelul național. În acest sens, Deputatul Costel Lupașcu îi va vizita pe locuitorii Municipiului Botoșani și va oferi 250 de steaguri tricolore până pe data de 1 Decembrie. Pentru a reaminti de efortul susținut al românilor, de-a lungul timpului și năzuința de a înfăptui Marea Unire. Ca semn al mândriei de a fi român, vă îndemnăm să arboraţi steagul naţional, fie că sunteţi în familie sau la locul de muncă, pentru a sărbători împreună, aşa cum se cuvine, Ziua României!

,,Am ales să fac cadou botoșănenilor Drapelul României deoarece reprezintă trecutul, prezentul şi viitorul ţării și simbolizează întreaga istorie a României! Sărbatorirea a 100 de ani de la Marea Unire este un prilej de reflecție, când ar trebui să rememorăm valorile pe baza cărora a fost creat statul român unitar: credință, corectitudine, respectul pentru lege și solidaritate. Să nu uităm că o națiune unită este fundația unui stat puternic, iar prin determinarea noastră, putem avea o Românie puternică, o țară demnă și prosperă. Îmi doresc să fim acea ţară mândră, puternică şi respectată pe care strămoşii noştri şi-au dorit-o – o Românie unită! La 100 de ani de la Marea Unire, avem datoria să înaintăm pe calea unității, a construcției, a unei societăți demne și puternice.’’

Stimați botoșăneni, vă îndemnăm şi pe dumneavoastră să dovediţi că tricolorul este un simbol cu care vă mândriţi. Fiind foarte simplu: puteţi pune un steag la balcon sau în curte, astfel vom arăta că drapelul ne reprezintă!

 

 

loading…