VIDEO Europarlamentarul Mihai Țurcanu l-a făcut praf în Parlamentul European pe Bădălău, ministrul Economiei

0

Aflat în ultimele luni ale mandatului de europarlamentar, botoșăneanul Mihai Țurcanu, europarlamentar PNL, a reușit cu o singură întrebare să arate cât de nepregătit este social-democratul Nicolae Bădălău, ministrul Economiei.

 

Într-o postare pe Facebook, Mihai Țurcanu susține că ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, APRECIAZĂ producătorii care se folosesc de practicile comerciale neloiale pentru a-și crește profitul.

 

 

 

Loading…

La sesiunea de întrebări din cadrul Comisiei IMCO din Parlamentul European, l-am întrebat pe ministrul economiei ce va face în privința dublului standard al alimentelor.

Raportul pe care l-am apărat și negociat doi ani a devenit lipsit de conținut după spusele domnului Bădălău care a afirmat că: “RESPECTĂ producătorii care modifica rețetele după specificul țării”. Atât!, a scris botoșăneanul europarlamentar pe Facebook.

 

 

loading…

Declaratia ministrului Nicolae Badalau, care sustine si incurajeaza practica dublului standard

Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, APRECIAZĂ producătorii care se folosesc de practicile comerciale neloiale pentru a-și crește profitul. La sesiunea de întrebări din cadrul Comisiei IMCO din Parlamentul European, l-am întrebat pe ministrul economiei ce va face în privința dublului standard al alimentelor. Raportul pe care l-am apărat și negociat doi ani a devenit lipsit de conținut după spusele domnului Bădălău care a afirmat că: “RESPECTĂ producătorii care modifica rețetele după specificul țării”. Atât!

Publicată de Turcanu Mihai pe Vineri, 25 ianuarie 2019

 


 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *