Tinerii din PNL, lecție deschisă pentru pesedista Buiuc: Un model AȘA NU

0

Comunicat TNL: Fiind reprezentanți ai aceeași generație Millennials ca și domnișoara consilier local PSD, Andreea Buiuc, vrem să subliniem faptul că tehnologia a fost concepută pentru progresul omenirii și nu pentru a uza de ea în scopul publicării unor acuze de prost gust. 

 Recenta reacție a domniei sale din cadrul ședinței de Consiliul Local, pe care a imortalizat-o pe o rețea de socializare nu poate decât să ne stârnească îngrijorarea asupra modului în care cetățenii pot percepe accederea tinerilor în politică. 

Pe această cale, dorim să îi aducem aminte că deține o funcție publică dobândită prin votul botoșănenilor pentru a ajuta la dezvoltarea municipiului și NU pentru a face PNL-iștii “să crape” de ciudă, profitând de majoritatea avută de PSD în Consiliul Local pentru a bloca absolut orice proiect pentru Botoșani. 

 

 

loading…

Loading…Sperăm că tinerii, indiferent de culoarea politică, vor întelege să învețe din greșelile celor ce au fost înaintea lor și nu să le copie metehnele doar pentru că așa trebuie. 

N.B. : Acest punct de vedere nu este un atac la adversarii politici, ci reprezintă un manifest pentru tinerii care nu au înțeles că “Politica este ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viața și viitorul țării tale…” (Ion I.C. Brătianu) 

 

 

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE TNL BOTOȘANI

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *