Politică

Achiței către PSD: ”Ne-ați bătut și gazat… ne-ați amanetat viitorul… mai aveți tupeul să ne dați lecții?”

deputat Cristian Achiței, PNL Botoșani
deputat Cristian Achiței, PNL Botoșani

Declarație politică deputat PNL Cristian Achiței: Cu obidă, împotriva celei mai jalnice guvernări de după 1989

 

Ne-ați bătut și ne-ați gazat cu jandarmii pe 10 august 2018!

 

Ne-ați terorizat cu criminali, cu violatori, cu bătăuși și tâlhari eliberați iresponsabil înainte de ispășirea pedepselor!

 

Ne-ați amanetat viitorul, al nostru, al copiilor și al nepoților noștri, împrumutând zeci de miliarde de euro doar pentru a vă cumpăra voi, prin pomeni electorale, rămânerea la putere!

 

Ne-ați îndepărtat de tot ce înseamnă civilizația Occidentului democratic, aducându-ne la un pas de a fi aruncați afară din Uniunea Europeană, spațiu în care astăzi își câștigă existența milioane de români!

 

Ne-ați confiscat Justiția, pentru a putea fura voi în liniște, fără frica de a fi prinși și pedepsiți vreodată!

 

Ne-ați distrus economia cu taxe aberante, introduce doar pentru a stoarce și ultimii bani pe care i-ați identificat pe undeva, prin România!

 

V-ați bătut joc de viitorul acestei țări și al românilor, ignorând cu desăvârșire investițiile de orice fel, începând cu cele în infrastructura rutieră și feroviară, în școli sau spitale!

 

Încercați să ne lăsați fără pensiile private, furându-ne efectiv banii acumulați în pilonul II, de care aveți neapărată nevoie pentru a vă susține guvernarea dezastruoasă!

 

Ne-ați făcut de râs în toată lumea cu cel mai incompetent prim-ministru și cei mai incompetenți miniștri care au reprezentat vreodată această țară!

 

Ne-ați pus pumnul în gură, călcând în picioare libertatea presei, cumpărând sau forțând televiziuni, ziare și site-uri să se înscrie în uriașa voastră mașinărie de propaganda mincinoasă!

 

V-ați făcut fiecare dintre voi averi colosale, pe care nu le-ar putea justifica generații întregi de beizadele care se vor lăfăi în lux și desfrâu pe nedrept din banii munciți cu sudoare de români!

 

ȘI ACUM?

MAI AVEȚI TUPEUL SĂ IEȘIȚI ȘI SĂ NE DAȚI LECȚII DESPRE CE TREBUIE FĂCUT ÎN ACEASTĂ ȚARĂ?

 

 

Cu tristețe,Vasile Cristian ACHIȚEI

Deputat PNL, Circumscripția 7 Botoșani