Politică

VIDEO Rădășanu: ”Îmi doresc să scoatem 20% în municipiu, să fim primul partid liberal din Botoșani”

Președintele organizației municipale ALDE Botoșani, juristul Liviu Rădășanu, a declarat la întâlnirea pe care Călin Popescu Tăriceanu și liderii centrali ai partidului au avut-o la Botoșani că la alegerile Europarlamentare se va produce un adevărat cutremur în politica locală.

 

Rădășanu a declarat în fața lui Tăriceanu că organizația pe care o conduce țintește să devină a doua forță politică din municipiu și să obțină un scor extrem de bun care să facă din ALDE primul partid liberal de pe scena locală.

 



 

”Noi, Organizația municipală Botoșani, ne-am organizat de așa natură încât, până a fi o asumare peste scorul partidului, îmi doresc la nivelul municipiului Botoșani eu și echipa să scoatem 20%, să fim primul partid liberal din Botoșani. Cu voia lui Dumnezeu, cu sprijinul fiecăruia din secție, cu acea mobilizare făcută, cu tabele, organizare cu tabele până în ultima stradă din municipiu, cu încredere că adevărații liberali sunt în această sală și în acest partid, sper să ne îndeplinim ținta”, a declarat Liviu Rădășanu în fața a câteva sute de membri ALDE Botoșani și a lui Călin Popescu Tăriceanu.