Răzvan Rotaru: ”Andreea Buiuc a adus voturi din diaspora pentru PSD. Tincu a adus de pe Marte”

0

Deputatul PSD Răzvan Rotaru cere demisia omului de afaceri Mihai Tincu, președintele Organizației Municipale a partidului și a consilierului local Andreea Buiuc, președintele Organizației Municipale de Tineret, pentru rezultatul slab obținut de PSD în municipiul Botoșani.

 

Acesta a precizat că de la majoritatea în Consiliul Local obținută la alegerile locale, PSD a ajuns în 2019 la alegerile europarlamentare să aibă doar un scor sub 24% care deși este primul pe municipiu în fața celorlalte partide este extrem de slab.

  

 

”Cer și demisia Andreei Buiuc, președintele organizației de tineret, care nu a fost o zi în campanie. Doamna Buiuc poate să își dea demisia să plece acasă. OT la municipiu este la pământ total, nu am văzut activitate. Probabil a lucrat în diaspora … a adus voturi din diaspora pentru PSD. Tincu a adus oameni de pe Marte și au votat, el este un pic… mai marțian de felul lui. Ei au câștigat la municipiu datorită lor… cu siguranță asta. Îți dai seama ce imagine au? Să nu vii o zi în campanie și să câștigi… este o mare realizare”, a declarat Răzvan Rotaru.

Acesta nu este la primul atac la adresa lui Mihai Tincu, liderul consilierilor locali din PSD, în vara anului trecut acuzându-l de blocajul mai multor proiecte de dezvoltare a municipiului.

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *