Federovici și 90 de membri PSD Botoșani: ”Am votat pentru deschiderea partidului… investiții la nivel local”

0

Social-democrații botoșăneni au avut o delegație de 91 de membri la Congresul de astăzi al PSD unde s-a ales noua conducere a partidului. 

Senatorul Doina Federovici, senatorul Lucian Trufin, deputații Tamara Ciofu și Răzvan Rotaru, ministrul Marius Budăi, președintele Consiliului Județean Costică Macaleți, viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu, vicepreședinții CJ Dorin Birta și Liviu Toma, primarul Dorin Alexandrescu, din Dorohoi, Mihai Tincu, liderul consilierilor locali, dar și consilieri județeni și locali, au făcut parte din delegația PSD Botoșani. 

După votul din Congres, Federovici a felicitat noua echipă de conducere a PSD și a precizat că programul de guvernare va continua cu investiții și creșteri de venituri. 

 

  

”Felicitări doamnă președinte Viorica Dăncilă, felicitări domnule președinte executiv Eugen Teodorovici, felicitări domnule secretar executiv Mihai Fifor, felicitări echipei PSD! PSD Botoșani a fost reprezentat la Congresul de astăzi de 91 de delegați. Am votat alături de colegii mei pentru deschiderea partidului și intensificarea dialogului cu fiecare categorie socială. Am votat pentru o echipă de oameni responsabili, echilibrați, care sunt ancorați în valorile democratice autentice. Ne dorim să-i readucem pe români alături de Partidul Social Democrat. Împreună cu noua echipă de conducere a PSD vom asigura continuitatea măsurilor din programul de guvernare care au îmbunătățit și vor îmbunătăți în continuare viața botoșănenilor: Obiectivele de investiții de la nivel local și creșterile de venituri pentru fiecare român”, a postat senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, pe contul său de Facebook.

SURSA FOTO: Contul de Facebook al senatorului Doina Federovici 

 

  

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *