Politică

Comunicat de presă Costel Lupașcu: Cătălin Flutur trebuie să lase deoparte orgoliile politice și lupta de partid și să dispună demiterea domnului Țurcanu

deputat Costel Lupascu, PSD Botosani
deputat Costel Lupascu, PSD Botosani

În data de 6 august 2019, Deputatul PSD Costel Lupașcu a luat  cunoștință de situația scandaloasă petrecută la Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani.

În acest sens, am aflat că pe numele directorului PNL( PDL) Eugen Țurcanu, a fost depusă o plângere penală prin care este acuzat că a strâns de gât și a izbit cu capul de perete un medic veterinar, angajat în cadrul instituției.

Mihai Maxim, medic DSPSA, a depus plângere penală împotriva lui Țurcanu, după ce a ajuns la spital, prezentând mai multe contuzii și chiar urme de ștrangulare. 

 



 

 

Este de menționat faptul că numele directorului Eugen Țurcanu, este asimilat și cu alte cazuri de agresiune la DSPSA, cazuri relatate de presă, iar aceste fapte sunt susținute de angajații instituției pe care dumnealui o conduce.

,, Nu pot să rămân pasiv, în momentul în care un reprezentant al Primăriei Municipiului Botoșani agresează un angajat din subordinea sa. Din păcatea, această persoană este susținută și asumată de către Primarul Cătălin Mugurel Flutur și mă întreb dacă aceștia sunt oamenii din echipa PNL. Din păcate, aceste persoane care se pretind a fi  liberali nu se gândesc niciodată la cetățeni și la binele Municipiului Botoșani ci la propriul interes și la propriul buzunar. DSPSA Botoșani nu va funcționa atâta timp cât managementul este deficitar, iar instituția este condusă prin agresarea angajaților, de aceea solicit public demisia dl. Eugen Țurcanu din funcția de director al DSPSA Botoșani. 

Am spus-o și o repet : Violența este ultimul refugiu al incompetenței. Mereu Flutur s-a înconjurat de locotenenți gen Țurcanu, Gheorghiță, Alexa, care au făcut și fac lucruri mai puțin corecte.  Asistăm practic, din păcate, la transformarea publică a DSPSA într-o instituție ,,clan’’ , patronată de domnul Flutur, care se face că nu vede, nu aude și nu cunoaște ce se petrece în subordinea sa.

Totodată, dacă domnul Țurcanu nu este dispus să facă un gest de normalitate, fac un apel public la actualul primar Cătălin Flutur, vă rog să lasăți deoparte orgoliile politice și lupta de partid și să dispuneți demiterea domnului Țurcanu! ’’