Politică

Comunicat Costel Lupașcu, PSD: ,,Fluture, nici nu știi cât de mic începi să fii!’’

În urma declarațiilor oferite în spațiul public de către Cătălin Flutur, Primarul Municipiului Botoșani, Deputatul PSD Costel Lupașcu transmite în baza dreptului la replică următorele:

 

,,Nu știu în ce moment al zilei și de ce parte a mesei era Flutur când a făcut acea declarație referitoare la familia mea. Nu are nicio calitate și nicio competență în acest sens, dar daca vrea să fie bădăran și să îl apere pe Țurcanu, să și-l ia acasă, deși e de neacceptat violența fizică din partea unui conducător de instituție.

 

Domnule Flutur, de ce dați dovadă de lipsă de decență, de joasă moralitate și lipsă de bărbăție? V-aș recomanda să faceți declarații legate de activitatea de la primărie și să nu vă  mai referiți la familiile altora. 

Nu sunteți cel mai curat moral pentru a face declarații legate de familie și de copii și sper ca acest lucru să înceteze din acest moment. Ați făcut o declarație specifică clanurilor. Mai e puțin și treceți la partea de șantaj și amenințări. Nu voi mai lua în seama nici o declarație a lui Flutur, fie ea legată de persoana mea, fie la adresa familiei mele.

 

Îi înțeleg teama și disperarea și se vede foarte clar că derulează o campanie plătită de denigrare a mea, a familiei mele și a colegilor mei.

 

Rușine domnule Flutur, din păcate doar atât v-a mai rămas, mizeria….’’

Comunicat de presă PSD Botoșani