Politică

(P) Mesajul deputatului Costel Lupașcu cu prilejul începerii unui nou an școlar

În ziua de 9 septembrie 2019, școala își redeschide porțile, anunțând începerea unui nou an școlar pe care ni-l dorim încărcat de rezultate frumoase.

Deschidem anul școlar 2019-2020 cu bucuria de a putea transmite întregii comunități educaționale din județul Botoșani – elevilor, cadrelor didactice, părinților, reprezentanților autorităților județene și locale – mesajul deputatului Costel Lupașcu: un nou an școlar plin de reușite, care să aducă un plus de încredere și de performanță în școlile noastre!

 

 

Educaţia a fost şi va rămâne un domeniu de interes major pe agenda publică. Şcoala are un rol esenţial în pregătirea tinerilor pentru viaţă. Rolul profesorului rămâne mereu în prim plan în opera de formare a personalităţii elevilor. Profesorul fiind considerat principalul modelator al personalităţii elevilor, începând de la imprimarea unei conduite externe, până la formularea aspiraţiilor şi idealurilor lor de viaţă.



,,Sunt convins că acest an școlar reprezintă pentru fiecare elev o provocare, în ceea ce privește competiţia, munca, cunoașterea, încrederea și speranța. Totodată, cunosc foarte bine dedicarea și profesionalismul de care dau dovadă profesorii, de aceea vreau să le mulţumesc pentru faptul că însoţesc elevii, cu bucurie şi dăruire, pe acest minunat drum al demersului educativ. Nu trebuie să uităm faptul că școala reprezintă o instituție, dar la construcţia ei este necesar să se implice toți factorii: elevi, profesori, părinţi, autorități, iar punctul de întâlnire să fie creativitatea, care cu siguranță ne va ajuta să găsim modalitatea cea mai potrivită prin care lucrurile să se îndrepte către performanţă.’’

 

Vă dorim tuturor multă sănătate, putere de muncă și un an școlar cu rezultate deosebite!

Comunicat de presă transmis de PSD Botoșani