Tăriceanu a dat-o afară pe Mincă și a înlocuit-o cu familia Țurcanu, Dăscălescu, Judele, Romanescu, Strugaru 

0

Sursa foto: www.curierulsatelor.ro

După ce Liliana Mincă a fost schimbată de la conducerea ALDE Botoșani pentru că ar fi rămas de partea PSD, conducerea filialei locale a fost schimbată radical cu foști liberali și foști pedeliști, chiar și fostul lider al PMP Botoșani. 

Călin Popescu Tăriceanu a dat-o afară pe Liliana Mincă și a pus la conducerea ALDE Botoșani o echipă condusă de foștii lideri ai PNL Botoșani. 

Astfel, Roxana Anușcă Țurcanu, fost deputat PNL,  este noul președinte al ALDE Organizația Județeană Botoșani, iar primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu, care a fost dat afară din PNL în primăvară, a devenit secretarul coordonator al ALDE Botoșani. 

 

  

 

 

Așa cum era de așteptat, Roxana Anușcă Țurcanu l-a adus în partid și pe soțul ei, Florin Țurcanu pe postul de vicepreședinte organizator, acesta fiind fost președinte al PNL și al Consiliului Județean Botoșani. 

În noul Birou Politic Județean al ALDE, potrivit www.curierulsatelor.ro, mai sunt Radu Judele, fost administrator al Consiliului Județean, fost membru PNL și fost președinte PMP Botoșani, Sorin Bradu, actualul consilier al primarului Cătălin Flutur, Bogdan Dăscălescu, fost consilier județean PNL și fost consilier al europarlamentarului Mihai Țurcanu, omul de afaceri Nicolae Șocarici, fostul deputat PDL Stelică Strugaru, fostul liberal Dragoș Lupașcu, fostul consilier local Tereza Nica, dar și Iacob Gheorghe, fostul președinte al ALDE dat afară de Liliana Mincă. 

O altă surpriză cu greutate din noua  echipă ALDE o reprezintă Tabita și Alin Daniel Vatavu, familia care deține business-ul Alin Auto.

Din ”vechea gardă” de la ALDE au rămas Liviu Rădășanu, președintele organizației municipale, profesorul Gheorghe Carmocanu și Dumitru Zmău. 

O altă ”victimă” a schimbărilor din ALDE este și Mihai Țâbuleac, fostul președinte al Consiliului Județean, cel care nu se mai regăsește în actuala formulă de conducere a organizației. 

Interesant este faptul că familia Țurcanu l-a adus în ALDE și pe Radu Judele cel care a fost acuzat de ”trădare” în momentul în care Florin Țurcanu, în calitate de președinte al CJ și al PNL, a avut probleme cu Legea. Totodată, Judele a fost unul dintre cei care și-au manifestat public satisfacția în momentul în care Florin Țurcanu a demisionat din PNL.

 

 

 

  

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *