Politică

Cristian Achiței, deputat PNL: Este o zi mare pentru România. Cel mai nociv guvern al acestei țări din ultimii 30 de ani a picat.

Cristian Achiței, deputat PNL:
„Este o zi mare pentru România și pentru români. Guvernul Viorica Dăncilă, cel mai incompetent, cel mai iresponsabil și mai nociv guvern al acestei țări din ultimii 30 de ani, a picat.

Am sentimentul că am făcut exact ce trebuia să fac în calitate de deputat votând pentru moțiunea de cenzură. Mi-am făcut datoria față de județul Botoșani și față de botoșăneni curmând o guvernare nocivă.

Sunt mândru că partidul din care fac parte, Partidul Național Liberal, a inițiat și a muncit în ultimele săptămâni pentru a aduna, vot cu vot, majoritatea de care era nevoie pentru a scăpa de PSD. Mai presus de interesele politico-electorale este interesul României.

Sunt conștient că urmează o perioadă extrem de dificilă, în care va trebui să gestionăm responsabil, toți oamenii politici din această țară, destinul României.

Sunt multe de reparat, sunt multe de făcut bine și responsabil.

Oricum, astăzi este o zi mare pentru toți românii: am scăpat de o guvernare dezastruoasă și ne putem relua parcursul firesc, european, de dezvoltare solidă și sănătoasă”.