Politică

Dăncilă, atacuri la Iohannis de la tribuna din Săveni. Trufin și Daea despre proiectele de milioane de euro din agricultură FOTO-VIDEO

Turneul electoral derulat în județul Botoșani de candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a inclus o vizită de durată în orașul Săveni, condus de primarul Relu Tîrzioru. 

Dăncilă a vizitat Liceul din Săveni și a participat la o întâlnire cu simpatizanții din zonă la Centrul Cultural din oraș. 

Unul dintre producătorii celebrului Cașcaval de Săveni, compania Vlăsie Company din Vlăsinești, și producătorul de mezeluri tradiționale Stejarul Botoșani au avut două standuri cu care au încercat să o impresioneze pe Viorica Dăncilă și restul miniștrilor ajunși la Săveni. 

 

 



 

 

În timp de Viorica Dăncilă și-a continuat tirul acuzator, început în municipiul Botoșani, la adresa președintelui în funcție Klaus Ionahhis, senatorul Lucian Trufin, secretarul Comisiei de Agricultură din Senat, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, au vorbit despre proiectele de investiții în agricultură de milioane de euro. 

 

Declarațiile făcute de Dăncilă și echipa PSD la Săveni le puteți urmări în clipurile de mai jos.