Politică

(P) Dăncilă la Botoșani: „România nu trebuie să mai fie împărțită, nu trebuie să mai avem ură și dezbinare. Avem nevoie de oameni care iubesc această țară”

Viorica Dăncilă, a venit la Botoșani pentru a le garanta personal botoșănenilor că dacă va câștiga alegerile prezidențiale măsurile adoptate de PSD pentru creșterile de pensii și salarii, programele pentru investiții precum și cele pentru antreprenori nu vor fi anulate.

 

România nu trebuie să mai fie împărțită, nu trebuie să mai avem ură și dezbinare. În România trebuie să avem armonie și pe fundația pe care am clădit-o noi toți trebuie să punem cărămidă cu cărămidă să construim viitorul acestei țări. Cred cu tărie că putem face acest lucru, cred cu tărie că avem nevoie de o altă abordare, avem nevoie de oameni care să gândească și să simtă românește, avem nevoie de oameni care, ca și dumneavoastră, iubesc această țară”, a declarat Viorica Dăncilă la Botoșani.

 

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a fost primul Executiv care a înțeles cât de importante sunt investițiile în dezvoltarea comunităților locale. Sunt peste 500 de obiective, care sunt inițiate în această perioadă prin programele de dezvoltare locală în Botoșani.

 

Ca prim-ministru, am luat deciziile şi pentru cei care m-au jignit şi pentru cei care m-au apreciat şi pentru cei care ne-au votat şi pentru cei care nu ne-au votat, pentru că am considerat că prim-ministrul trebuie să fie al tuturor românilor, că nu am dreptul să împart România, că nu am dreptul să vorbesc despre oameni buni sau răi. România este a noastră, a tuturor, este a părinţilor şi bunicilor noştri care au construit România de astăzi. Voi lupta până la capăt și sunt convinsă că, împreună cu dumneavoastră, cu toți românii din această țară, ne vom câștiga dreptul de a ne spune punctul de vedere și împreună vom creiona viitorul nostru și al copiilor noștri.”, a subliniat președintele PSD.

 

Președintele PSD s-a deplasat în mai multe zone din județul Botoșani, atât în municipiul Botoșani, cât și în Dorohoi, Săveni și Concești unde s-a întâlnit cu medicii și asistentele de la Spitalul Județean, cu pensionarii și cu fermierii botoșăneni, dar și cu mai mulți primari care au beneficiat de fondurile alocate prin programele de dezvoltare locală promovate de guvernul PSD. 

 

Am venit în mijlocul dumneavoastră și voi merge în multe locuri din această țară, pentru că locul unui premier, al unui președinte de țară, locul miniștrilor este în mijlocul oamenilor. Conducătorii care nu vin în mijlocul oamenilor arată că nu le pasă de aceștia, iau deciziile pe care le consideră bune, dar aceste decizii sunt bune doar pentru ei, nu pentru toți oamenii. Avem un președinte care nu s-a adresat de fiecare dată tuturor românilor, care nici măcar acum, în campania electorală, nu vine în mijlocul oamenilor. Din 2014, l-ați văzut pe candidatul Iohannis să mai vină în mijlocul dumneavoastră? Din păcate, domnul președinte Iohannis nu iubește oamenii, și-a văzut doar de propriul interes electoral. Președintele României, Klaus Iohannis s-a comportat ca liderul PNL și a dus România în haos, în instabilitate, iar oamenii au grija zilei de mâine”, le-a spus Viorica Dăncilă botoșănenilor cu care s-a întâlnit.   

 

CMF: 31190008