Administrație Politică

Un primar liberal vrea normalitate de la șefii PNL Botoșani după preluarea puterii: fără slugi, rubedenii, politruci

Unul dintre cei mai cunoscuți primari liberali din județ, Cătălin Rotundu, edilul-șef al comunei Dângeni, a transmis un mesaj public șefilor filialei locale prin care atrage atenția cu privire la calitatea resursei umane care va fi promovată după preluarea puterii. 

Acesta susține că promovarea unor personaje dubioase în funcții publice va avea efecte dezastruoase pe termen lung pentru PNL și își manifestă speranța că liderii PNL Botoșani sunt preocupați de viitorul partidului și nu de interesele de moment. 

 

 



 

”Vreau să cred că PNL Botoșani a înțeles că performanța se poate face doar cu oameni bine pregătiți profesional , determinați să atingă obiectivele pe care și le propune a fi realizate împreună cu echipa de resursă umană pe care o va coordona . Minciuna, demagogia și populismul nu pot aduce credibilitate și încredere din partea cetățeanului în prezent și viitor . Sunt adeptul asocierii cu oameni echilibrați, maturi, profesioniști și cu caracter puternic construit printr-o bună educație. Promovarea oamenilor de genul: slugi, rubedenii, politruci sau caractere needucate, nu va da nici o șansă de viitor partidelor politice.

Sper să fiu înțeles și perceput corect de cei care vor și pot să înțeleagă rostul acestui text”, a transmis primarul Cătălin Rotundu prin intermediul contului de Facebook.