Politică

Huncă, Pro România, despre locul 3 scos de Diaconu în județ: ”Noi am făcut o campanie în care am vorbit cu mii de botoșăneni”

deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani
deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani

Surpriza alegerilor prezidențiale la Botoșani o reprezintă clasarea lui Mircea Diaconu pe locul 3, reușind să învingă candidatul USR, Dan Barna. 

Deputatul Mihaela Huncă, coordonatorul Pro România Botoșani, partid care a susținut candidatura lui Diaconu, a  detaliat cum a reușit acesta să primească 12,56% din voturile botoșănenilor. 

 

Mircea Diaconu a fost susținut de Pro România Botoșani și ALDE Botoșani.

 



 

“Mulțumesc în primul rând tuturor celor care au votat ieri. Mulțumesc în mod special celor care au susținut candidatul independent Mircea Diaconu. Consider că este un rezultat bun, în condițiile în care posibilitățile de promovare au fost limitate din cauză că ceilalți candidați nu au dorit dezbateri electorale. Noi am făcut o campanie în care am vorbit cu mii de botoșăneni, care ne-au spus problemele lor și care au ieșit la vot. Le mulțumesc pe această cale și îi aștept să continuăm împreună. Urmează un an marcat de două rânduri de alegeri, locale și parlamentare. Un an important, în care noi cei de la Pro România ne vom continua drumul nostru pentru cetățenii care ne-au dat votul”, a declarat Mihaela Huncă

 

Aceasta a felicitat și celelalte partide pentru că s-a dus o campanie electorală fără incidente majore.