Toți pentru Iohannis! Flutur a obținut pentru PNL sprijinul USR, Dreapta Liberală, ALDE și PMP

0

primarul Cătălin Flutur/ sursa foto: pagina de facebook Catalin Mugurel Flutur

Liberalii au început lupta pentru a scoate județul Botoșani de sub dominația PSD. Primarul Cătălin Flutur a fost cel care a purtat discuții cu USR, Dreapta Liberală, PMP și ALDE pentru susținerea candidatului Klaus Iohannis într-un mod activ în turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale

Flutur a reprezentat PNL la discuțiile cu partidele de dreapta în lipsa prezenței din județ a senatorului Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Edilul-șef al municipiului Botoșani s-a declarat mulțumit de faptul că liderii USR, PMP și ALDE au aceeași dorință ca și PNL în turul doi, să învingă candidatul PSD.

 

  

 

”Ne este suficient să spunem Dăncilă și toată lumea înțelege ce vrem să spunem. Facem apel la toți simpatizanții noștri să nu le scadă vigilența nicio secundă, să fie în număr mai mare ca în data de 10 noiembrie la următorul vot. Constatăm un dezinteres al tinerilor în a fi prezenți la vot pe 10, crezând că este rezolvat fără prezența lor. Rezultatele finale vor fi clare pentru România, Klaus Iohannis va ieși președinte, dar pe noi ne interesează ca Botoșani să vină cu zestrea sa de voturi la acest rezultat. Singuri nu vom putea face asta, doar noi de la PNL. De asta am avut discuții cu toți liderii de dreapta. Discuții aplicate cu USR-PLUS, PMP, Dreapta Liberală și ALDE. Toată lumea este dispusă la colaborare, prin metodele specifice, și nu au dezarmat nici ei”, a declarat Cătălin Flutur.

 

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *