Politică

PNL îi face plângere penală deputatului PSD Lupașcu. Liberalii acuză presiuni pentru eliberarea adeverinețelor medicale pentru urnele mobile

Comunicat de presă PNL Botoșani: Disperați că vor pierde alegerile prezidențiale, PSD-iștii fac ce știu ei mai bine – încalcă legea. 

Astăzi, vineri, în ultima zi de campanie, deputatul PSD, Costel Lupașcu, s-a perindat prin județ, forțând medicii să elibereze, la comanda, adeverințe care să justifice un număr mare de cereri pentru votul cu urna mobilă. Acesta se folosește, atât de calitatea sa de parlamentare , cât mai ales de cea de fost director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

 

 



 

“Vom depune imediat o plângere penală pentru aceste abuzuri, atat pe numele deputatului Costel Lupașcu, a celorlalți parlamentari PSD care au procedat similar, cât și pentru persoanele care au fost dispuse să încalce legea la comanda acestora”, a declarat astăzi președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică. El i-a îndemnat toți cetățenii care au cunoștință de astfel de fapte, să le semnaleze imediat organelor de cercetare penală.

 

Departamentul de comunicare al PNL Botoșani