Liderul PNL Botoșani, Șoptică: ”Nu mai suntem pata roșie din colțul țării”

0

Comunicat de presă: Partidul Național Liberal a câștigat alegerile prezidențiale și în județul Botoșani.

Este o victorie istorică, pe care o datorăm fiecărui botoșănean în parte, fie că a votat acasă sau în Diaspora, înțelegând astfel importanța votului său.

În același timp, este o victorie a echipei PNL Botoșani, care a rămas unită și a luptat până la capăt, o echipă care a crezut în forța sa. 

 

  

 

În calitate de președinte al Organizației Județene PNL Botoșani, îmi exprim toată mulțumirea și recunoștința față de alegători, care nu s-au lăsat manipulați, care nu au fost vulnerabili în fața fake-news-urilor și a dezinformărilor ce au intoxicat spațiul public. Toate acestea au putut fi combătute și explicate doar prin campania electorală dusă din om în om, din casă în casă, alături de colegii mei liberali, care nu au ezitat nicio clipă să creadă că putem pune județul Botoșani în rândul județelor galbene. Nu mai suntem pata roșie din colțul țării și asta ne obligă și ne responsabilizează. 

Totodată, adresez mulțumiri electoratului de dreapta, care a avut încredere în candidatul Partidului Național Liberal și forțelor politice de dreapta, respectiv Alianța USR-PLUS, PMP, ALDE și Dreapta Liberală, care și-au exprimat public susținerea și au muncit alături de noi. 

Cu un președinte cu viziuni liberale, în persoana dlui Klaus Iohannis și cu un Guvern liberal, susținut de către toate partidele politice de dreapta, România va intra pe calea normalității. 

 

Senator Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani

 

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *