Primul parlamentar PSD de Botoșani care îi cere DEMISIA Vioricăi Dăncilă. Tot el i-a cerut și lui Dragnea să demisioneze

0

 

Răzvan Rotaru, deputat PSD Botoșani

După de i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, deputatul social-democrat Răzvan Rotaru îi cere demisia și Vioricăi Dăncilă după eșecul răsunător de la alegerile de duminică.

Acesta este cel mai tânăr parlamentar ales pe listele PSD în 2016. 

Deputatul PSD din Botoșani, Răzvan Rotaru a solicitat, luni, demisia președintelui Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, după înfrângerea suferită în cursa prezidențială, în fața candidatului PNL, președintele în funcție, Klaus Iohannis. 

  

 

 

„Cred că trebuie să avem curajul să facem ce trebuie pentru PSD. Rezultatul de la alegerile prezidențiale e foarte clar. Nu mai e loc de interpretări.  Îi cer public doamnei Viorica Dăncilă să se retragă de la conducerea partidului. PSD a susținut-o, dar a pierdut. Deci, corect este să își depună mandatul pentru a ne permite să începem reconstrucția partidului. Nu ne permitem să mai pierdem timpul. Alegerile locale bat la ușă”, a declarat Rotaru. 

 

„Doamna Dăncilă a primit toată încrederea partidului, dar după ce a devenit președintele PSD a pierdut toate mizele pe care le-a avut până acum, în față. A pierdut alianțele cu partenerii noștri, a pierdut majoritatea, a pierdut guvernarea, a pierdut alegerile. A ajuns la cap de linie. Corect e să facă un pas în spate”, a mai spus Răzvan Rotaru.

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *