Politică

Caz unicat: Primarul dat afară din PNL, plecat la ALDE, întors la PNL acum a trecut iar la ALDE

Cosmin Drob, Magda Roman și Costel Romanescu
Cosmin Drob, Magda Roman și Costel Romanescu

Caz unicat în politica națională. Un primar exclus în primăvară din PNL pentru că era prea apropiat de PSD și a participat alături de Liviu Dragnea la o ședință a social-democraților, după care, ”liber de contract”, s-a înscris în ALDE.

 

La primul tur al alegerilor prezidențiale i-a făcut campanie lui Mircea Diaconu, înaintea turului doi a anunțat că a depus din nou adeziune la PNL, iar acum s-a reînscris în ALDE. 

O parte din liberali a sărit ca arsă când a auzit că primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu, a depus adeziune pentru a se înscrie în PNL Botoșani și s-au pronunțat împotriva accederii acestuia în familia liberală. 

 



 

 

 

Urma ca solicitarea lui Romanescu să fie supusă votului în Biroul Politic Județean al PNL, dar acesta nu a mai avut răbdare să primească răspunsul liberalilor și s-a întors în ALDE. 

 

”Primarul Costel Romanescu din Păltiniș s-a întors în ALDE și va fi cooptat în Biroul Politic Teritorial ALDE Botoșani”, a declarat Florin Țurcanu, vicepreședintele ALDE Botoșani, fost președinte al PNL.

 

 

 

&nbsp