Politică

Sătui de mofturile ALDE, liderii PNL văd în USR partenerul politic natural pentru un viitor mai bun

Liderii liberali par disperați de mofturile celor din ALDE și anunță că pentru un viitor politic stabil în care România și Botoșani să construiască este nevoie de o alianță cu USR. 

Valori comune, proiecte de dezvoltare și dorința pentru un viitor politic în care PSD să fi în opoziție par să fie legăturile care să ducă la o posibilă viitoare alianță între PNL și USR în viitorul foarte apropiat. 

Secretarul general al PNL Botoșani, Cătălin Rotundu, pare să fie primul lider local care întinde o mână către USR pentru viitorul an cu alegeri locale și parlamentare. 

 

 

 



 

 

Într-o postare pe contul său de Facebook, Cătălin Rotundu descrie elementele de legătură dintre PNL și USR și lupta pe care cele două partide o duc împotriva PSD-ului și modului de guvernare din ultimii 7 ani. 

 

Vă redăm integral declarația secretarului general al PNL Botoșani, Cătălin Rotundu: 

 

”Cred și îmi doresc o alianță postelectorală cu USR . Felul în care gândesc și acționează politic este parte din ceea ce PNL a scris în prezentul program de guvernare. Voi lupta pentru ca tinerii să beneficieze de un nivel de educație normal, pentru a avea o societate curată și civilizată, pentru siguranța cetățeanului liber , pentru dezvoltarea clasei mijlocii!

Vreau să-i incurajam și să-i apreciem pe cei care muncesc pe bune.

Ce a fost în trecut, să lăsăm trecutului! Botoșaniul are nevoie de oameni politici bine intenționați care să facă ceea ce trebuie făcut prin implicare pentru a obține dezvoltarea întregii comunități și nu pentru dezvoltarea unei persoane fizice care poate fi, sau nu, un lider de partid.

PNL cu USR = un viitor cu oameni care pot și vor să construiască un viitor mult mai bun pentru nația română!

Este greu să combați minciuna și manipularea într-o societate cu un nivel de educație și cunoaștere foarte redus . PSD și personajele care au fost la conducerea acestui partid au implementat măsuri de sprijin social pentru a compensa și încuraja nemunca și lipsa de educație, fapt care a favorizat continuu controlul acestui partid asupra majorității oamenilor săraci. Acest lucru trebuie și poate fi stopat ca apoi să pornim pe drumul spre o dezvoltare durabilă”