Sătui de mofturile ALDE, liderii PNL văd în USR partenerul politic natural pentru un viitor mai bun

0

Liderii liberali par disperați de mofturile celor din ALDE și anunță că pentru un viitor politic stabil în care România și Botoșani să construiască este nevoie de o alianță cu USR. 

Valori comune, proiecte de dezvoltare și dorința pentru un viitor politic în care PSD să fi în opoziție par să fie legăturile care să ducă la o posibilă viitoare alianță între PNL și USR în viitorul foarte apropiat. 

Secretarul general al PNL Botoșani, Cătălin Rotundu, pare să fie primul lider local care întinde o mână către USR pentru viitorul an cu alegeri locale și parlamentare. 

 

 

  

 

Într-o postare pe contul său de Facebook, Cătălin Rotundu descrie elementele de legătură dintre PNL și USR și lupta pe care cele două partide o duc împotriva PSD-ului și modului de guvernare din ultimii 7 ani. 

 

Vă redăm integral declarația secretarului general al PNL Botoșani, Cătălin Rotundu: 

 

”Cred și îmi doresc o alianță postelectorală cu USR . Felul în care gândesc și acționează politic este parte din ceea ce PNL a scris în prezentul program de guvernare. Voi lupta pentru ca tinerii să beneficieze de un nivel de educație normal, pentru a avea o societate curată și civilizată, pentru siguranța cetățeanului liber , pentru dezvoltarea clasei mijlocii!

Vreau să-i incurajam și să-i apreciem pe cei care muncesc pe bune.

Ce a fost în trecut, să lăsăm trecutului! Botoșaniul are nevoie de oameni politici bine intenționați care să facă ceea ce trebuie făcut prin implicare pentru a obține dezvoltarea întregii comunități și nu pentru dezvoltarea unei persoane fizice care poate fi, sau nu, un lider de partid.

PNL cu USR = un viitor cu oameni care pot și vor să construiască un viitor mult mai bun pentru nația română!

Este greu să combați minciuna și manipularea într-o societate cu un nivel de educație și cunoaștere foarte redus . PSD și personajele care au fost la conducerea acestui partid au implementat măsuri de sprijin social pentru a compensa și încuraja nemunca și lipsa de educație, fapt care a favorizat continuu controlul acestui partid asupra majorității oamenilor săraci. Acest lucru trebuie și poate fi stopat ca apoi să pornim pe drumul spre o dezvoltare durabilă”

 

 

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *