Politică

Bogdan Dăscălescu, candidatul ALDE la CJ Botoșani. A anunțat că scopul lui este să-i facă pe botoșăneni fericiți

Bogdan Dăscălescu
Bogdan Dăscălescu

Fostul consilier județean și fost subsecretar de stat în ANSVSA, Bogdan Dăscălescu este candidatul ALDE Botoșani la președinția Consiliului Județean.

Anunțul a fost făcut de Florin Țurcanu în conferința de presă de joi susținută de ALDE Botoșani.

 

Totodată, Dăscălescu a fost mâna dreaptă la Bruxelles a lui Mihai Țurcanu în mandatul acestuia de europarlamentar.

Dăscălescu are 49 de ani, este din orașul Bucecea, acolo unde are și acum o fermă de păsări.

 

 



 

”Candidatul formațiunii noastre va fi Bogdan Dăscălescu. Nu facem lansări mici în spațiul public și apoi să retragem. El este candidatul ALDE”, a declarat Florin Țurcanu.

Înainte, însă, Țurcanu a anunțat că ALDE va forma o majoritate în CJ cu PNL, partid care îl va susține pe senatorul Costel Șoptică pentru funcția de președinte al CJ Botoșani.

 

Dăscălescu a anunțat că scopul lui în politică este să-i facă pe botoșăneni mai fericiți.

 



 

 

”Am intrat în politică în urmă cu 10 ani, alături de Florin Țurcanu, am crescut împreună. Consider că, chiar dacă personal  ne împlinim, ajungem material suntem OK, în jurul nostru avem nevoie de oameni fericiți. De fapt asta este deviza mea în politică în momentul de față trebuie să ajutăm lumea din jurul nostru să ajungă la un anumit confort. Eu botoșaniul nu îl consider extraordinar de fericit în momentul de față. Nu mai avem industrie, nu mai avem nimic în Botoșani. Pe timpul lui Florin Țurcanu s-au făcut proiecte multe, în ultimii 4 ani câte proiecte s-au făcut?”, a declarat Bogdan Dăscălescu, candidatul ALDE la funcția de președinte al CJ Botoșani.